Schade, defect of storing?

Zwembadservice is dé specialist in zwembad installatie en reparatie! Heeft u schade aan uw zwembad of een defect of storing op uw techniek? De reparatie laat u dan graag over aan een specialist. Wij hebben jarenlange ervaring met het aanleggen, renoveren en repareren van allerlei soorten zwembaden van allerlei formaten. Onze medewerkers hebben niet alleen gedegen kennis over zwembaden en zwembadtechniek, maar zijn ook zeer ervaren en deskundig in hun werkzaamheden.

Of het nu gaat om het verhelpen van een storing of het uitbreiden of vernieuwen van uw installatie of zwembadafdekking, Zwembadservice zorgt ervoor! U krijgt van ons een eerlijk advies over de beste oplossing in uw situatie en binnen uw budget.

Veel voorkomende problemen

  • Waterverlies of lekkage.

  • Tegels / mozaïek laten los.

  • Defect aan de zwembadafdekking of lamellen.

  • Zwembadpomp storing of defect.

  • Storing warmtepomp.

Schade door storm of grondwater?

Heeft u schade aan uw zwembad door storm of grondwater? Zwembadservice kan u hierin bij staan en de schade herstellen!

Zwembadinstallaties

Voor de installatie van uw zwembad zijn er verschillende mogelijkheden. U kunt kiezen voor een volledig geautomatiseerde installatie of een eenvoudiger systeem waarbij handmatig werk verricht moet worden. Dit is afhankelijk van uw wensen. Zwembadservice kan u hierin adviseren.

Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie over onze werkzaamheden of wilt u ons direct inschakelen voor een reparatie? Wij staan graag voor u klaar!. U kont ons bereiken door te bellen naar 073-8507545 of te mailen naar info@zwembadservice.nl

Kom in contact