Onderhoudscontracten

Er is niets lekkerder dan een frisse duik in uw eigen zwembad. U ontkomt daarom niet aan periodiek onderhoud. Het onderhouden van uw zwembad is belangrijk. Zo blijft het zwemwater helder en schoon en zal ook de levensduur van het zwembad en de techniek verlengd worden.

Bij Zwembad Service bieden wij u twee onderhoudscontracten aan; comfort en exclusief. Bij beide contracten zorgen wij ervoor dat uw zwembad zwem- en overwinterklaar gemaakt wordt. Bovendien krijgt de gehele techniek van uw zwembad tijdens het zwemklaar maken een onderhoudsbeurt. Daarbij worden slijtage gevoelige onderdelen zoals doseerslangen en indien nodig injectieventielen preventief vervangen om eventuele storingen te voorkomen en de levensduur van uw zwembad en de techniek te verlengen.

Bij het exclusieve contract komen we daarnaast nog 3 maal per jaar om de kwaliteit van water en techniek in perfecte staat te houden. Tevens worden de cellen vervangen. Met dit exclusieve contract zorgen wij ervoor dat u geen omkijken meer heeft naar uw zwembad.

Beide contracten zijn er om uw zwembadzorgen volledig weg te nemen en eventuele storingen te voorkomen. Tijdens het onderhoud houden we meteen de hoeveelheid chemicaliën op peil en bij elk bezoek wordt uw zwembadwater uitvoerig getest en controleren we tegelijkertijd de filterinstallatie, zodat u ten alle tijden kunt genieten van uw zwembad. Mochten er zich onverhoopt toch problemen voordoen kunt u natuurlijk altijd bellen voor advies of we komen het probleem zo snel mogelijk voor u oplossen.

Comfort

  • Zwem- en overwinterklaar maken

  • Totaal 2 service afspraken

  • Levering chemicaliën en preventief onderdelen vervangen

Basis

  • 2x per jaar een serviceafspraak

  • Zomer- en winterklaar maken

  • Levering chemicaliën

Exclusief

  • Zwem- en overwinterklaar maken

  • Totaal 5 serviceafspraken per jaar

  • Levering chemicaliën en preventief onderdelen vervangen (incl. cellen)

Levering gratis chemicaliën:

Bij onze onderhoudscontracten zijn chemicaliën ter waarde van €325 euro incl. btw opgenomen. Bij het eerste onderhoud worden deze chemicaliën voor het gehele jaar geleverd. Welke dat zijn is afhankelijk van de bij u aanwezige methode van waterbehandeling.

Indien u geïnteresseerd bent in een dergelijk service- en onderhoudscontract dan kunt u via 073-8507545 of info@zwembadservice.nl meer informatie aanvragen.

Kom in contact