Weer jarenlang genieten!

Heeft u een zwembad maar gebruikt u deze niet omdat het dringend gerenoveerd moet worden? Is uw zwembad of technische installatie aan het verouderen? Of bent u gewoon toe aan vernieuwing? Dan kunt u kiezen voor een renovatie van uw zwembad. Zwembadservice staat graag voor u klaar om uw zwembadrenovatie met expertise aan te pakken. Zo kunt u weer jarenlang genieten van uw zwembad!

makkelijk en snel

De meeste zwembadrenovaties zijn makkelijk en snel te realiseren. Uren voor het uitgraven, het ontwerpen en het aanvragen van vergunningen hoeven namelijk niet meer gemaakt te worden.

De meest voorkomende renovaties.

  • Zwembadfolie vervangen

  • Nieuwe inbouwdelen aanbrengen

  • Zwembadafdekking vervangen

  • Leidingwerk renoveren

  • Nieuwe zwembadtechniek installeren.

Advies voor renovatie zwembad

Om u zo goed en duidelijk mogelijk te adviseren over de renovatie van uw zwembad kunt u het beste een afspraak maken met een van de specialisten van Zwembad Service. Wij komen dan bij u langs om de huidige situatie te bekijken. Aan de hand daarvan kunnen wij een goed advies geven over de mogelijkheden. Vervolgens bekijken we dan samen wat voor u de beste oplossing is zodat uw zwembad na de renovatie weer in perfecte staat is. Na de renovatie verzorgen wij graag het onderhoud zodat de levensduur van zowel het zwembad als de techniek verlengd worden en u onbezorgd kunt genieten. Zwembad Service biedt hiervoor drie verschillende >>servicecontracten aan.  

Blijf ook genieten van uw zwembad en informeer naar de mogelijkheden.. U kont ons bereiken door te bellen naar 073-8507545 of te mailen naar info@zwembadservice.nl

Kom in contact